Atrium AK300

De Atrium AK300 is de meest gangbare atrium uit ons assortiment. In deze, standaard dubbellaags gecoate, luxe kas kunt u heerlijk recreëren in uw spaarzame vrije tijd. Ideaal om lekker in te luieren, te kokkerellen of te genieten van een heerlijk hapje & drankje. De dubbele schuifdeur en een goothoogte van 2,00 mtr. biedt u een ruime toegang tot de Atrium. Met de nokversiering krijgt de Atrium een Victoriaanse uitstraling.

Verder zijn er diverse opties waarmee u de Atrium geheel kunt afstemmen op uw eigen wensen. Speciaal glas, gevelramen, extra brede schuifdeuren of een afwijkende maatvoering. Ook voor de Atrium hoeft u geen omgevingsvergunning aan te vragen als u ‘m achter de woning plaatst.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk, Sjors van Dijk of Lisette Burgstad u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl