Veranda’s

Een veranda of terrasoverkapping is er in vele soorten en maten. Bij ons kunt u kiezen uit onderhoudsarme standaard veranda met 4 mm ESG veiligheidsglas of een veranda DeLuxe met  8 mm gelaagd veiligheidsglas of 16 mm polycarbonaat op het dak. Onze medewerkers informeren u graag over de voor- en nadelen van diverse dakbedekkingen.

Ook is het mogelijk om de terrasoverkapping later uit te bouwen tot een ware tuinkamer. Zodra het budget het weer toelaat kunt u kiezen voor een vaste glasgevel, een glazen schuifwand of een schuifpui. Met een tuinkamer vervroegt u het voorjaar en verlengt u het najaar. Kortom, u geniet veel langer van het buitenleven in uw eigen tuin.

Mocht u de zon een poosje zat zijn dan biedt Markilux zonwering een uitgebreid assortiment zonweringsdoeken. Het Markilux systeem wordt gemonteerd onder het dak. Zoekt u een buitenscherm? Wij werken nauw samen met Venvo Zonwering uit Wateringen. Voordeel van een buitenscherm is dat de warmte buiten blijft.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk, Sjors van Dijk of Lisette Burgstad u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl