Gebruikte hobbykassen

Batist Hobbykassen heeft naast een uitgebreid assortiment nieuwe hobbykassen ook de mogelijkheid om een gebruikte hobbykas te leveren. Wij combineren nieuwe materialen met gebruikte. Het gebruikte materiaal krijgt een tweede leven en is milieubesparend. U profiteert zo optimaal van een zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard blijft de kwaliteit hoog in ons vaandel. De gebruikte materialen zijn o.a. de tussenroeden op het dak en in de gevel en het glas. Verder monteren wij nieuwe, extra grote luchtramen, nieuwe schuifdeuren en nieuwe, witte afdekrubbers. De gebruikte hobbykas plaatsen wij standaard op een nieuwe betonnen fundatie.

Qua afmetingen is er veel mogelijk omdat we alles zelf op maat maken. Ons uitgangspunt is dat ook onze gebruikte hobbykassen bestand moeten zijn tegen de gangbare Nederlandse wind- en sneeuwbelasting. Ook met een gebruikte hobbykas geniet u dus jaren van een eigen kweekruimte. Afmetingen kunnen wel eens iets afwijken van de gewenste maten maar liggen altijd in de buurt van uw wensen.

Om de prijs nog aantrekkelijker te maken, kunt u er voor kiezen om de gebruikte hobbykas zelf op te bouwen. U ontvangt een overzichtelijke handleiding die u helpt de hobbykas te monteren. Samen met een vriend of collega hobbykweker heeft u de grootse lol bij het bouwen van uw eigen project. Voor diverse volkstuincomplexen en tuinverenigingen hebben wij speciale aanbiedingen als we meerdere hobbykassen kunnen leveren. Zo profiteren beide partijen optimaal.

U kunt de gebruikte hobbykas met een aanhanger afhalen in Wateringen. Wij helpen u met laden en geven tips voor de opbouw. Heeft u geen gelegenheid de kas op te halen dan kunnen wij ook bezorgen in heel Nederland. Tot slot is het mogelijk om de hobbykas samen met een van onze vakkundige monteurs op te bouwen.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl