Gebruikte kas RHG240-4

Het kleinste model gebruikte hobbykas is de RHG240-4. Deze kweekkas is opgebouwd uit een mix van nieuwe en gebruikte materialen. Alleen het veiligheidsglas is eerder gebruikt in een professionele kas. Hierdoor kunnen we de gebruikte modellen extra scherp geprijsd aanbieden. Wij geven deze materialen een tweede leven en sparen zo bovendien het milieu. Alle aluminium profielen en afdek rubbers zijn nieuw.

De afmetingen zijn 2,40 mtr. breed x 3,20 mtr. lang. Met een goothoogte van 2,00 mtr. kunt u er ideaal in staan en werken. De kas is standaard voorzien van een enkele schuifdeur in de kopgevel. We kunnen de schuifdeur ook, zonder meerprijs, in de zijgevel monteren. Met het extra grote luchtraam kunt u optimaal ventileren en luchten. Een automatische raamopener is optioneel verkrijgbaar.

Met de duidelijke montagehandleiding kunt u de gebruikte kweekkas zelf eenvoudig opbouwen. Laat u het liever aan de specialisten over? Voor een scherp tarief bouwt het vakkundige Batist montageteam de hobbykas met veel plezier voor u op in heel Nederland. Kijkt u ook eens naar de diverse accessoires die de hobbykas nog completer maken.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl