Gebruikte kas RHG280-4

Is het kleinste model te klein dan kunt u kiezen voor een maatje groter de RHG280-4. Deze kweekkas is ook opgebouwd uit een mix van  nieuwe profielen en niet-gangbare glasmaten. Het veiligheidsglas heeft weliswaar afwijkende maten maar is wel nieuw. Alleen de pasruiten zijn ongehard, nieuw glas.  Alle aluminium profielen en afdekrubbers zijn ook nieuw. U kunt kiezen uit witte of zwarte afdekrubbers.

De afmetingen zijn ca. 2,80 mtr. breed x ca. 3,90 mtr. lang. Met een goothoogte van 2,00 mtr. kunt u er ideaal in staan en werken. De kas is standaard voorzien van een enkele schuifdeur in de kop- of zijgevel. Met het extra grote luchtraam kunt u optimaal ventileren en luchten. Een automatische raamopener is optioneel verkrijgbaar.

Met de duidelijke montagehandleiding kunt u deze kweekkas zelf eenvoudig opbouwen. Laat u het liever aan de specialisten over? Voor een scherp tarief bouwt het vakkundige Batist montageteam de hobbykas met veel plezier voor u op in heel Nederland. Kijkt u ook eens naar de diverse accessoires die de hobbykas nog completer maken.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk, Sjors van Dijk of Lisette Burgstad u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl