In de pers

Batist Hobbykassen is actief in de media. Onderstaand een overzicht van de diverse uitingen in de pers. Vanaf dinsdag 16 augustus staat er weer een Orangerie in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. In Naaldwijk zullen diverse activiteiten gehouden worden i.v.m. de feestweek. Zondag 21 augustus is het weer over. Het eerstvolgende evenement daarna zal het WK Kassie Bouwen zijn dat zaterdag 8 oktober voor de 6e keer gehouden gaat worden in het nieuwe pand van Van den Ende Pompen in Maasdijk (langs de A12)

Kom in de kas 2016. Zaterdag 2 en zondag 3 april hebben diverse kwekers hun schuifdeuren weer open gezet voor het publiek. In 23 regio’s zijn diverse moderne kwekerij bezocht. 2016 was een groot succes en alle records zijn verbroken. Meer dan 200.000 geïnteresseerden hebben een kwekerij bezocht

Tuinbladen & Magazines: Batist Hobbykassen adverteert het hele jaar door in diverse tuinbladen. U kunt onze advertenties o.a. tegen komen in de bladen Tuinseizoen, Tuin op Tafel, Groei & Bloei, Landidee, Onze Eigen Tuin en Tuinidee. Overige lifestyle bladen zoals o.a. De Televizier en Nouveau.

Regionaal huis-aan-huis blad: Met enige regelmaat adverteert Batist Hobbykassen in de Westlandse regionale huis-aan-huis krant “Het Hele Westland” Deze krant wordt door de Westlandse inwoners goed gelezen omdat er lokaal nieuws in staat van alle dorpskernen. Westlanders blijven zo goed op de hoogte van wat er in hun buurt gebeurd. Van sport tot gemeentelijk nieuws, alles is er in te vinden. Het Hele Westland

TV reklame: Sinds een paar jaar is Batist Hobbykassen ook actief op de regionale tv. Gestart in 2011 met een reklamespot op de WOS. Momenteel zijn de reklamespots en infomercial te zien op WOS, TV West  TV Rijnmond. We zijn zo in een groot deel van de randstad zichtbaar als adverteerder. Reklamespot Batist Hobbykassen.  Voor het najaar van 2016 gaat de WOS een nieuwe verkorte spot uitzenden waardoor we wel even vaak in beeld komen alleen minder lang. Genieten van Buiten maar dan Binnen.

Sponsoring: Op 26 en 27 juni 2016 zal een gebruikte Batist hobbykas ingezet worden door de organisatie van cultureel festival Boeral. In de kas zullen diverse culturele activiteiten en voordrachten worden gehouden. Deze kleine variant van het grote Oerol Festival dat op Terschelling wordt gehouden, is een jaarlijks evenement dat door ca. 3500 bezoekers wordt bezocht in het “Kraaijennest” in De Lier. 

In de zomer van 2016 verleent Batist Hobbykassen wederom ondersteuning aan de hobbykwekers van Fuchsiavereniging De Fuchsiade. In het hofpark in Wateringen komen Fuchsia-liefhebbers en – kenners om hun hobby te delen. 15, 16 en 17 juli is iedereen van harte welkom op dit gratis, groene evenement.

Zaterdag 1 oktober sponsort Batist Hobbykassen het 3e AV Festival Europoort. Een leuk evenement voor de echte fotoliefhebbers. Locatie: Danscentrum Double Feet in Rozenburg. Kijk op AV West  voor meer info.

In december 2016 verleent Batist medewerking aan Knuffel4Kids. Wij zullen 2 Atriums beschikbaar stellen en opbouwen opp het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Vanuit de Atriums zullen diverse muzikale optredens worden verzorgd. Naast lokale DJ’s zullen ook andere muzikanten te horen zijn. Dit jeugdige initiatief ondersteunen wij van harte.

Batist Hobbykassen heeft ook oog voor de maatschappij. Zo ondersteunen we diverse goede doelen die ons raken en aanspreken. Dit jaar hebben we o.a. een hobbykas beschikbaar gesteld aan de Brijder verslavingszorg in Den Haag. Zij vangen kinderen op tussen 13 en 21 jaar die een middelenverslaving hebben. Het gaat niet alleen om drugsverslaafde kinderen maar met name om kinderen met een telefoon- , gok- en/of game-verslaving. Brijder verslavingszorg

Batist Hobbykassen is ook “Vriend van hospice Beukenrode” De vele vrijwilligers van dit Westlandse hospitium bieden mensen, in hun laatste levensfase, een “bijna-thuis”. Het rommelen in de hobbykas zorgt nog voor enige afleiding. Hospice Beukenrode Naaldwijk

Verder ondersteunen wij: De Bieslanddagen – Delfgauw, Fuchsiade – Wateringen, Korenfestival – Naaldwijk, Wateringse wielerdag, Zomerspektakel – Maasdijk, Varend Corso 2015 , Alpe D’Huzes 2015, Feestweek Naaldwijk en de Westlandse Cross.

Evenementen: Ook dit jaar heeft Batist Hobbykassen aan diverse evenementen de medewerking verleend. O.a. “WK Kassie Bouwen” – Voor het 5e jaar alweer een fantastisch evenement op het ABC-terrein in Poeldijk. Duo’s strijden om de felbegeerde titel “beste kassenbouwer van het jaar”. Een vakkundige jury beoordeeld of de kassen goed gebouwd zijn. In 2015 heeft zowel het junioren- als seniorenteam van Certhon uit Poeldijk de 1e prijs behaald.  Winnaar WK Kassie Bouwen 2015

Beurzen: In De Tuinen van Appeltern staan permanent een orangerie, prieel en tuinhuis van Batist Hobbykassen opgesteld. Dit grootste tuinideeën park van Nederland is een ware inspiratiebron voor hoveniers, tuinliefhebbers en particulieren. Indien u een bezoek wilt brengen, bel ons en ontvang een gratis toegangskaart voor 2 personen. U doet er ongelooflijk veel inspiratie op in een oase van rust.

Van 16 t/m 18 februari 2016 staat ons zusterbedrijf Batist Aluminium Constructies op de Tuinbouw Relatie Dagen  in Gorinchem. Onze beursmedewerkers ter plaatse kunnen u ook informeren over het complete assortiment van Batist Hobbykassen.

Reklamewagen: Carnavalsvereniging De Jolige Druif  uit Wateringen heeft in februari 2016 gebruik gemaakt van onze reklamewagen. De adjudant is als een echte vorst rondgereden door het feestvierende dorp.

In de Westlandse regio komt u ´m regelmatig tegen. Onze Chevy reklamewagen met een oranje gecoate hobbykas of prieel er op. Deze eye-catcher zetten we regelmatig neer op strategische locaties waar veel fietsers en overig verkeer langsrijdt.

You Tube: Via dit kanaal kunt u o.a. onze reklamespots nog eens terugkijken. Ook de WOS bedrijfsreportage “On the Job” kunt u terugkijken. U heeft zo een kijkje wat er zoal gebeurt bij ons in het bedrijf. “On the Job”  Ons zusterbedrijf Batist Aluminium Constructies komt u ook tegen. Zij zijn meer actief in de professionele tuinbouwsector. Reklamespot Batist Aluminium Constructies