In de pers

Batist Hobbykassen is actief in de media. Onderstaand een overzicht van de diverse uitingen in de pers. Vanaf maandag 14 augustus 2017 staat er weer een Orangerie in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. In Naaldwijk zullen diverse activiteiten gehouden worden i.v.m. de feestweek. Zondag 20 augustus is de Naaldwijkse feestweek weer ten einde.

“Westlands Kassie” is een Westlands evenement voor de Westlandse ouderen. De jongeren zamelen geld in en zoeken sponsors voor de eenzame ouderen. Ook wij dragen ons steentje bij om eenzame ouderen uit het isolement te halen en te houdeen. Kijk voor meer info op Westlands Kassie

Het Varend Corso 2017 is weer ten einde. 4, 5 en 6 augustus hebben wij voor het eerst deelgenomen met een boot die is opgemaakt door arrangeur Zuidkoop uit De Lier. Het goede weer en de vele liefhebbers langs de route hebben het 3-daagse Corso weer tot een groot succes gemaakt. Vele duizenden hebben het Westland weten te vinden. Kijk hier voor impressie van onze boot.

Kom in de kas 2017. Zaterdag 1 en zondag 2 april hebben diverse kwekers hun schuifdeuren weer open gezet voor het publiek. In 23 regio’s zijn diverse moderne kwekerij bezocht. 2017 was een groot succes en alle records zijn verbroken. Meer dan 200.000 geïnteresseerden hebben een kwekerij bezocht

Tuinbladen & Magazines: Batist Hobbykassen adverteert het hele jaar door in diverse tuinbladen. U kunt onze advertenties o.a. tegen komen in de bladen Tuinseizoen, Tuin op Tafel, Groei & Bloei, Landidee, Onze Eigen Tuin en Tuinidee. Overige lifestyle bladen zoals o.a. De Televizier en Nouveau.

Regionaal huis-aan-huis blad: Met enige regelmaat adverteert Batist Hobbykassen in de Westlandse regionale huis-aan-huis krant “Het Hele Westland” Deze krant wordt door de Westlandse inwoners goed gelezen omdat er lokaal nieuws in staat van alle dorpskernen. Westlanders blijven zo goed op de hoogte van wat er in hun buurt gebeurd. Van sport tot gemeentelijk nieuws, alles is er in te vinden. Het Hele Westland

TV reklame: Sinds een paar jaar is Batist Hobbykassen ook actief op de regionale tv. Gestart in 2011 met een reklamespot op de WOS. Momenteel zijn de reklamespots en infomercial te zien op WOS, TV West  TV Rijnmond. We zijn zo in een groot deel van de randstad zichtbaar als adverteerder. Reklamespot Batist Hobbykassen.  Voor het najaar van 2016 gaat de WOS een verkorte spot uitzenden waardoor we wel even vaak in beeld komen alleen minder lang. Genieten van Buiten maar dan Binnen.

Sponsoring: In de zomer van 2017 verleent Batist Hobbykassen wederom ondersteuning aan de hobbykwekers van Fuchsiavereniging De Fuchsiade. In het hofpark in Wateringen komen Fuchsia-liefhebbers en – kenners om hun hobby te delen. 14, 15 en 16 juli is iedereen van harte welkom op dit gratis, groene evenement.

1,2 en 3 september 2017 fietste Batist Hobbykassen mee met de Giro di Kika – Edizione Olandese.  Een 3-daagse fietstocht van Groningen naar Utrecht. In Utrecht staat het splinternieuwe nieuwe Prinses Maxima centrum voor Kinderoncologie waar veel geld nodig is voor onderzoek. Het centrum zal begin 2018 haar deuren openen voor de jonge patiëntjes. Wilt u dit goede doel steunen met een klein bedrag? Kijk snel op bovenstaande site naar onze deelnemer. Storten kan altijd.

Zaterdag 7 oktober sponsorde Batist Hobbykassen het 3e AV Festival Europoort. Een leuk evenement voor de echte fotoliefhebbers. Locatie: Danscentrum Double Feet in Rozenburg. Kijk op AV West  voor alvast meer info voor 2018 .

Batist Hobbykassen heeft ook oog voor de maatschappij. Zo ondersteunen we diverse goede doelen die ons raken en aanspreken. Dit jaar hebben we o.a. een hobbykas beschikbaar gesteld aan de Brijder verslavingszorg in Den Haag. Zij vangen kinderen op tussen 13 en 21 jaar die een middelenverslaving hebben. Het gaat niet alleen om drugsverslaafde kinderen maar met name om kinderen met een telefoon- , gok- en/of game-verslaving. Brijder verslavingszorg

Batist Hobbykassen is ook “Vriend van hospice Beukenrode” De vele vrijwilligers van dit Westlandse hospitium bieden mensen, in hun laatste levensfase, een “bijna-thuis”. Het rommelen in de hobbykas zorgt nog voor enige afleiding. Hospice Beukenrode Naaldwijk

Verder hebben wij ondersteunt: De Bieslanddagen – Delfgauw, Fuchsiade – Wateringen, Korenfestival – Naaldwijk, Wateringse wielerdag, Zomerspektakel – Maasdijk, Varend Corso 2015 , Alpe D’Huzes 2015, Feestweek Naaldwijk en de Westlandse Cross.

Beurzen: In De Tuinen van Appeltern staan permanent een orangerie, prieel en tuinhuis van Batist Hobbykassen opgesteld. Dit grootste tuinideeën park van Nederland is een ware inspiratiebron voor hoveniers, tuinliefhebbers en particulieren. Indien u een bezoek wilt brengen, bel ons en ontvang een gratis toegangskaart voor 2 personen. U doet er ongelooflijk veel inspiratie op in een oase van rust.

In de Westlandse regio komt u ´m regelmatig tegen. Onze Chevy reklamewagen met een oranje gecoate hobbykas of prieel er op. Deze eye-catcher zetten we regelmatig neer op strategische locaties waar veel fietsers en overig verkeer langsrijdt.

You Tube: Via dit kanaal kunt u o.a. onze reklamespots nog eens terugkijken. Ook de WOS bedrijfsreportage “On the Job” kunt u terugkijken. U heeft zo een kijkje wat er zoal gebeurt bij ons in het bedrijf. “On the Job”  Ons zusterbedrijf Batist Aluminium Constructies komt u ook tegen. Zij zijn meer actief in de professionele tuinbouwsector. Reklamespot Batist Aluminium Constructies