Orangerie

Een orangerie behoort tot de luxere modellen uit ons assortiment en is een waar sierraad voor uw tuin. Deze zogenaamde T-kas is prima te gebruiken als een kweekkas, maar komt helemaal tot z’n recht als recreatieruimte. De orangerie is in 3 verschillende grootte te verkrijgen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, heeft u de keuze uit een kapmaat van 2,30 mtr. of 3,00 mtr. of 3,80 mtr.  Met de dubbele schuifdeuren heeft u een ruime toegang tot de ruimte. De nokversiering geeft de orangerie een nostalgische uitstraling. Ideaal te gebruiken als relaxruimte waar u eindeloos in kunt ontspannen na een lange dag werken of intensief sporten. Na een heerlijk diner kunt u, onder het genot van een kop koffie of wijntje, ook getuige zijn van een zomerse zonsondergang.

Als kweekruimte is de orangerie prima te gebruiken om de kuipplanten te laten overwinteren zodat ze in het voorjaar weer gezond naar buiten kunnen. De orangerie is standaard gecoat in uw gewenste RAL kleur. Verder behoren de dubbele schuifdeur, luchtramen en fundatie tot de standaard uitrusting. Als optie kunt u kiezen voor ESG veiligheidsglas, gekleurd glas extra deuren etc.

Het Batist montageteam zet de puntjes op de i. Zij bouwen de orangerie in één dag op in heel Nederland. Uiteraard op een dag die u het beste schikt. Voor klanten over de grens staan wij natuurlijk ook graag klaar.

Voor de Atrium hoeft u ook geen omgevingsvergunning te aan te vragen als u deze achter de woning plaatst. Alle uitvoeringen blijven binnen de wettelijke maatvoeringen.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl