Orangerie T300

De meest gangbare orangerie, met een kapmaat van 3,00 mtr. Ook een echte tuinjuweel. Ideaal om een groot deel van het jaar in te recreëren, te kweken of te combineren. Het model “Oase” is leverbaar in diverse afmetingen en is standaard al heel compleet uitgerust. Een fraaie nokversiering, een dubbele schuifdeur in de entree, luchtramen en een dubbellaags RAL coating naar keuze behoort tot de standaard uitvoering. Voor de orangerie zijn diverse accessoires  leverbaar.

De zogenaamde T-kas is verder geheel naar uw wens aan te passen met sierpanelen in de gevel, extra schuifdeuren, een binnengevel of zelfs gekleurd glas. Wilt u de orangerie aanbouwen tegen de woning? Ook dat is geen probleem voor het Batist montageteam.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl