Pyramide – glazen tuinhuis

Een Pyramide is een stijlvol tuinhuis met glazen gevels. De Pyramide is vergelijkbaar met de Prieel “El Dorado”, alleen staan de glazen gevels direct onder de goot, terwijl bij de Prieel de gevels ca. 35 cm naar binnen staan. Hierdoor heeft de Prieel een z.g. dakoverstek die voor een aangename luchtstroom zorgt.

Standaard is de Pyramide uitgevoerd met blank veiligheidsglas in de gevels. Het dak is uitgevoerd met melkwitte plexiglas platen. De toegang tot de Pyramide krijgt u via de standaard, dubbele schuifdeur. Als optie kunt u er voor kiezen om via enkele gevelramen extra te ventileren. In de nok is ook een ontluchtkap gemonteerd zodat deze ook uitstekend voldoet als rookruimte. Verder zijn er diverse accessoires  leverbaar voor de pyramide. TV Reklame Batist Hobbykassen.

U kunt de Pyramide in iedere standaard RAL kleur laten coaten. Verder is de betonnen fundatie in de prijs inbegrepen. De maten vallen binnen de eisen om vergunningsvrij te bouwen achter de woning.

Het Batist montageteam bouwt de Pyramide in één dag bij u op. Aan het einde van de dag kunt u direct genieten van een heerlijk wijntje in uw nieuwe tuinpaleis.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl