Tuinkamer DeLuxe

INFORMEER NAAR DE ONDERDAKSE ZONWERING OF HET NIEUWE ELECTRISCHE SCHUIFDAK.

Wilt u een tuinkamer met meer uitstraling? Een tuinkamer die lijkt op een bouwkundige uitbouw? Batist Hobbykassen heeft de tuinkamer GD DeLuxe in het assortiment die optimaal voldoet aan uw wensen. Met een GD tuinkamer geniet u het hele jaar door van het buitenleven. U kunt er heerlijk in eten, lezen, rusten of genieten van de ondergaande zon onder het genot van een goed glas wijn. Deze tuinkamer is, achter de woning,  vergunningsvrij te bouwen. Twijfelt u? Doe zelf de check via omgevingsloket.nl . Wij kunnen het ook snel en kosteloos voor u verzorgen. TV Reklame Batist Hobbykassen.

Deze betaalbare tuinkamer is leverbaar is 4 standaard RAL kleuren. (7016 antracietgrijs, 9001 crèmewit, 9007 lichtgrijs en 9016 verkeerswit) De GD tuinkamer is helemaal af te stemmen op uw wensen. Op het dak heeft u de keuze uit gelaagd glas of kunststof dakbeplating. In de gevels kunt u een glazen schuifwand kiezen welke u bij mooi weer helemaal open schuift naar een kant. Anderzijds kunt u een oerdegelijke schuifpui kiezen. Verdere opties zijn een Batist electrisch schuifdak, LED-verlichting, een kiep- kantelraam, een kiep- kanteldeur of een draaideur. De GD tuinkamer bouwen we op een degelijke, nastelbare fundatie. Qua zonwering bieden wij een GD 200  systeem. Dit Duitse fabrikaat biedt topkwaliteit voor een betaalbare prijs. In onze showroom hebben wij een zonwering op afstand bediening geïnstalleerd. Ook is een stalenboek met doeken beschikbaar.

Tot slot heeft u de keus om de complete tuinkamer op een gefundeerde, onderhoudsvrije composietvloer te bouwen.

Kortom, voor iedere gezinssituatie hebben wij een passende oplossing. Indien u ons de opdracht gunt, komt onze monteur vooraf langs om de exacte maten in te meten, zodat het maatwerk optimaal aangebouwd kan worden.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl