Tuinkamer TK standaard

Met een tuinkamer vervroegt u het voorjaar en verlengt u het najaar. Als de eerste zonnestralen de tuinkamer binnendringen warmt de ruimte snel op. Het buitenleven gaat direct van start. U kunt dan als één van de eerste genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Batist levert en bouwt twee typen tuinkamers. De eenvoudige TK en luxere GD. De TK is gebouwd van de zelfde kasprofielen als de hobbykassen. U heeft de mogelijkheid om via de dakramen te ventileren en hierdoor condensvorming te voorkomen. Het veiligheidsglas is 4 mm dik en wordt afgedekt met zwarte of witte afdekrubbers. De maximale diepte is 3,00 mtr. Verder heeft u de mogelijkheid om de serre geheel af te stemmen op uw wensen. Iedere standaard RAL kleur is mogelijk. Ook zijn er diverse accessoires  leverbaar voor de tuinkamer.

Wilt u een luxere tuinkamer? Dan is model GD DeLuxe tuinkamer wellicht iets voor u. De uitstraling van GD DeLuxe is meer bouwkundig, heeft een vlakkere dakhelling en robuustere profielen. Op het dak en in de gevels monteren we 8 mm gelaagd veiligheidsglas. Het veiligheidsglas ligt stormvast in de rubbers door de luxe schroeflijsten. U heeft de keus om gekleurde folies toe te passen zodat gekleurd glas ontstaat. Ook kunt u kiezen voor 16 mm kunststof isolatieplaten op het dak. In de gevels kunnen kiep- kantelramen, draai-kiepdeuren en schuifpuien gemonteerd worden. Verder mag een LED verlichtingsset op afstandsbediening tegenwoordig niet meer ontbreken. De GD tuinkamer is leverbaar in drie standaard RAL kleuren. RAL 7016 antracietgrijs, RAL 9001 crèmewit of RAL 9016 verkeerswit. Tegen meerprijs kunnen wij ook andere RAL kleuren toepassen.

Mocht u ons de opdracht gunnen dan meten wij vooraf, de exacte maten van de serre, nauwkeurig in.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl