Tuinkamer op maat

Wilt u in het voorjaar al snel genieten van de voorjaarszon? Met een glazen tuinkamer heeft u de gelegenheid om het voorjaar te vervroegen en het najaar te verlengen. Als verlengstuk van uw tuin geniet u veel langer en intenser van een heerlijk binnenklimaat. Met veel licht heeft u dagelijks het gevoel lekker in de buitenlucht te zijn waarbij u de wind buiten de deur houdt. In de winter is een tuinkamer een ideale buffer die isolerend werkt en ook nog energie bespaart.

Iedere woning en iedere klant is uniek. Ook voor u maken wij de serre volledig op maat. Uw wensen zijn onze uitdaging. Extra brede deuren en extra luchtramen? Speciaal gekleurd of veiligheidsglas of een afwijkende RAL kleur? Ook zijn diverse accessoires leverbaar voor uw tuinkamer. Wij streven naar 100% tevreden klanten.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl