Veranda’s

VERANDA NU MET GRATIS 6-DELIGE SET LED VERLICHTING.

Een veranda of terrasoverkapping is er in vele soorten en maten. Bij ons kunt u kiezen uit onderhoudsarme standaard veranda met 4 mm ESG veiligheidsglas, een veranda GD De Luxe met  8 mm gelaagd veiligheidsglas of 16 mm polycarbonaat op het dak. Onze medewerkers informeren u graag over de voor- en nadelen van diverse dakbedekkingen. TV Reklame Batist Hobbykasen.

Ook is het mogelijk om de veranda later uit te bouwen tot een ware tuinkamer. Zodra het budget het toelaat kunt u kiezen voor een vaste glasgevel, een glazen schuifwand of een afsluitbare schuifpui. Met een tuinkamer vervroegt u het voorjaar en verlengt u het najaar. Kortom, u geniet jaarrond van het buitenleven in uw eigen achtertuin.

Mocht u de zon een poosje zat zijn dan biedt Markilux zonwering een uitgebreid assortiment zonweringsdoeken. Het Markilux systeem wordt gemonteerd onder het dak. Zoekt u een buitenscherm? Wij werken nauw samen met Venvo Zonwering uit Wateringen. Een voordeel van een buitenscherm is dat de warmte buiten blijft.

Indien u meer informatie wenst over de veranda, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Bianca VIsser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl