Zadeldak overkapping

Naast boog carporten met veiligheidsglas op het dak hebben wij ook een zadeldak model. Deze volledig aluminium overkapping heeft een dakhelling van ca. 15°. Het dak is uitgevoerd met opaalwitte of transparante polycarbonaatplaten van 16 mm dik. Afhankelijk van de bodem, adviseren wij de juiste fundatie. Deze overkapping is leverbaar in enkele standaard RAL kleuren. 9001 cremewit, 9016 verkeeswit en 7016 antracietgrijs. De zadeldak overkapping is leverbaar in 2 breedtematen: 3,68 mtr. en 6,15 mtr. en 3 lengtematen: 5,00 – 6,00 en 7,00 mtr. Niet alleen ideaal om uw auto onder te stallen maar ook om scooters en fietsen droog te parkeren.

De zadeldak overkapping is eenvoudig zelf te monteren met de meegeleverde montage DVD. Laat u het monteren liever over aan specialisten dan is het Batist montage team u graag van dienst. Wij maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor montage in heel Nederland.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl