Composiet tuinkamervloer

Composiet tuinkamervloer

Voor iedere tuinkamer is het mogelijk om een gefundeerde composietvloer te leveren. Een ideale onderhoudsarme vloer die geschikt is voor buiten. Leverbaar in de kleuren antracietgrijs, lichtgrijs of bruin. Het zijn maatvaste composiet panelen van 25 cm breed die niet kromtrekken onder invloed van vocht. Bovendien zitten er nooit  “kwasten” in zoals bij een echte, natuur houten vloer.  De composiet vloerdelen monteren wij op een aluminium frame dat verankert ligt op diverse betonnen poeren. De kans dat de vloer verzakt is minimaal. Met een laser bepalen de gecertificeerde monteurs de exacte hoogte t.o.v. de woonkamervloer. U heeft zo nooit last van vreemde hoogteverschillen tussen binnen- en “buitenvloer”

Onder de composiet vloerdelen zorgen de lava-korrels voor enige isolatie. De ergste kou vanuit de bodem wordt zo tegengegaan. Bovendien nemen de lava-korrels vocht op zodat in uw tuinkamer minder condens ontstaat. Tenslotte zorgt het worteldoek er voor dat u geen onkruid tussen de panelen weg moet halen. In onze showroom ligt een demovloer met bruine composiet vloerdelen.

Een composietvloer is mogelijk in iedere hobbykas, tuinkamer of veranda. Heeft u toch liever hout? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn.

Informeer vrijblijvend telefonisch bij onze medewerkers 0174-290727 of mail uw wensen naar: hobbykassen@batistwestland.nl