Gebruikte kas RHG320-5

De RHG320-5 is een middelmaat gebruikte hobbykas. Deze kweekkas is opgebouwd uit een mix van nieuwe en incourante of gebruikte materialen. Hierdoor kunnen we deze modellen extra scherp geprijsd aanbieden. Wij geven het gebruikte glas een tweede leven en sparen zo het milieu. Alle aluminium profielen en rubbers zijn nieuw. Bouwfilm Batist Hobbykas.

De afmetingen zijn ca. 3,15 mtr. breed x ca. 4,15 mtr. lang. Met een goothoogte van ca. 1,85 mtr. kunt u er ideaal in staan en werken. De kas is standaard voorzien van een enkele schuifdeur in de kopgevel. Met het dakluchtraam kunt u optimaal ventileren en luchten. Een automatische raamopener is optioneel verkrijgbaar. Informeer vooraf naar de beschikbaarheid van de gebruikte materialen. Gebruikte profielen kunnen NIET gecoat worden. 

Met de duidelijke montagehandleiding kunt u de gebruikte kweekkas zelf eenvoudig opbouwen. Laat u het liever aan de specialisten over? Voor een scherp tarief bouwt het vakkundige Batist montageteam de hobbykas met veel plezier voor u op in heel Nederland. Kijkt u ook eens naar de diverse accessoires die de hobbykas nog completer maken.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl