Gebruikte kas RHDG600-10

De RHDG640-10 is een grote gebruikte hobbykas. Deze dubbele kweekkas is opgebouwd uit een mix van nieuwe en gebruikte of incourante materialen. Hierdoor kunnen we deze modellen extra scherp aanbieden. Wij geven het glas een 2e leven en sparen zo het milieu. Alle aluminium profielen en rubbers zijn nieuw. Informeer vooraf naar de beschikbaarheid van de gebruikte materialen. Gebruikte profielen kunnen NIET gecoat worden. 

De afmetingen zijn 2 kappen van ca. 3,00 mtr. breed x ca. 8,00 mtr. lang. Met een goothoogte van ca. 2,00 mtr.  kunt u er ideaal in staan en werken. De kas is standaard voorzien van een dubbele schuifdeur in de kopgevel. Met een dakluchtraam kunt u optimaal ventileren en luchten. Een automatische raamopener is optioneel verkrijgbaar.

Met de duidelijke montagehandleiding kunt u de gebruikte kweekkas zelf eenvoudig opbouwen. Of laat u het liever aan de specialisten over? Voor een scherp tarief bouwt het vakkundige Batist montageteam de hobbykas met veel plezier voor u op in heel Nederland. Kijkt u dan ook eens naar de diverse accessoires die de hobbykas nog completer maken.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl