Gebruikte kas RHG240-4

Momenteel is het model RHG240 weer leverbaar.  

Het kleinste model gebruikte hobbykas is de RHG240-4. Deze kweekkas is opgebouwd uit een mix van nieuwe en incourante of gebruikte materialen. Het glas bestaat uit niet-gangbare maten uit de professionele bouw. Wij kunnen deze modellen extra scherp geprijsd aanbieden omdat deze afmetingen voor ons prima passen. Wij geven deze materialen zo een tweede leven en sparen zo bovendien het milieu. Alle aluminium profielen en afdek rubbers zijn nieuw. Informeer vooraf naar de beschikbaarheid van de gebruikte materialen. Gebruikte profielen kunnen NIET gecoat worden. 

De afmetingen zijn ca. 2,40 mtr. breed x 3,15 mtr. lang. Met een goothoogte van ca. 1,85 mtr. kunt u er ideaal in staan en werken. De kas is standaard voorzien van een enkele schuifdeur in de kopgevel. We kunnen de schuifdeur ook, zonder meerprijs, in de zijgevel monteren. Met een dakluchtraam kunt u optimaal ventileren en luchten. Een automatische raamopener is optioneel verkrijgbaar. Kijkt u ook eens naar de diverse accessoires die de hobbykas nog completer maken.

Met de duidelijke montagehandleiding kunt u de gebruikte kweekkas zelf eenvoudig opbouwen. Of laat u het liever aan de specialisten over? Voor een scherp tarief bouwt het vakkundige Batist montageteam de hobbykas met veel plezier voor u op in heel Nederland.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl