Gebruikte kas RHG435-5

De RHG435-5 is een grotere gebruikte hobbykas. Deze kweekkas is opgebouwd uit nieuwe en gebruikte of incourante materialen. Hierdoor kunnen we deze modellen extra scherp geprijsd aanbieden. Wij geven het gebruikte veiligheidsglas een tweede leven en sparen zo het milieu. De kas is opgebouwd uit een mix van nieuw en gebruikt glas. Alle rubbers zijn nieuw. Informeer vooraf naar de beschikbaarheid van de gebruikte materialen. Gebruikte profielen kunnen NIET gecoat worden. 

De afmetingen zijn ca. 4,35 mtr. breed x 5,50 mtr. lang. Met een goothoogte van ca. 1,85 mtr. kunt u er ideaal in staan en werken. De kas is standaard voorzien van een enkele schuifdeur in de kopgevel. Met twee extra grote dakluchtramen kunt u optimaal ventileren en luchten. Een automatische raamopener is optioneel verkrijgbaar. Informeer vooraf naar de beschikbaarheid van de gebruikte materialen. Kijkt u ook eens naar de diverse accessoires die de hobbykas nog completer maken.

Met de duidelijke montagehandleiding kunt u de gebruikte kweekkas zelf eenvoudig opbouwen. Laat u het liever aan de specialisten over? Voor een scherp tarief bouwt het vakkundige Batist montageteam de hobbykas met veel plezier voor u op in heel Nederland.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl