Atrium AK230

De Atrium AK 230 is de kleinste tuinparel uit een serie van drie. Deze standaard gecoate, luxe hobbykas wordt primair gebruikt om heerlijk in te recreëren in de spaarzame vrije tijd. Ideaal om in te luieren, kokkerellen of te genieten van een heerlijk wijntje bij een goed gesprek. De dubbele schuifdeur en een goothoogte van 2,00 mtr. biedt u een ruime toegang tot de Atrium. Met de nokversiering krijgt de kas een Victoriaanse uitstraling. Verder zijn er diverse opties waarmee u de Atrium geheel kunt afstemmen op uw eigen wensen. Speciaal glas, gevel uitzetramen, extra brede schuifdeuren of een afwijkende maatvoering.

Voor de Atrium hoeft u ook geen omgevingsvergunning te aan te vragen als u ‘m achter de woning plaatst. Alle uitvoeringen blijven binnen de wettelijke maatvoeringen.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl