Atrium AK300

De Atrium AK300 is de meest gangbare atrium uit ons assortiment. In deze, standaard dubbellaags gecoate, luxe hobbykas kunt u heerlijk recreëren in uw spaarzame vrije tijd. Ideaal om lekker in te luieren, te kokkerellen of te genieten van een heerlijk hapje & drankje. De dubbele schuifdeur en een goothoogte van 2,00 mtr. biedt u een ruime toegang tot de Atrium. Met de nokversiering krijgt de Atrium een Victoriaanse uitstraling.

Verder zijn er diverse opties waarmee u de Atrium geheel kunt afstemmen op uw eigen wensen. Speciaal glas, gevelramen, extra brede schuifdeuren of een afwijkende maatvoering. Ook voor de Atrium hoeft u geen omgevingsvergunning aan te vragen als u ‘m achter de woning plaatst.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl