Atrium AK380

De Atrium AK380 is de grootste kas in haar serie. Deze standaard dubbellaags gecoate, luxe kas wordt primair gebruikt om heerlijk in te recreëren in de spaarzame vrije tijd. Ideaal om lekker in te luieren, te kokkerellen of te genieten van een heerlijk hapje. De dubbele schuifdeur en een goothoogte van 2,00 mtr. biedt u een ruime toegang tot de Atrium.

Met de nokversiering krijgt de Atrium een Victoriaanse uitstraling. Verder zijn er diverse opties waarmee u de Atrium geheel kunt afstemmen op uw eigen wensen. Speciaal glas, gevelramen, extra brede schuifdeuren of een afwijkende maatvoering. Ook voor de Atrium hoeft u geen omgevingsvergunning aan te vragen als u ‘m achter de woning plaatst.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl