Luifelkas LU450

NU MET GRATIS WERKTAFEL 4,50 MTR.

De stijlvolle luifelkas “Elegance” is een combi hobbykas en heeft een dubbele functie. In het voorste gedeelte kunt u onder de luifel, uit de wind heerlijk genieten van de voor- en najaarszon. De standaard nokversiering geeft de luifelkas een Victoriaanse uitstraling. De juiste RAL kleur zorgt er voor dat de luifelkas prima bij uw woning past.

In het achterste afgesloten kas gedeelte kunt u groente, fruit, bloemen, planten en kruiden kweken. Ook ideaal om kuipplanten te beschermen tegen de koude winters. Bovendien kunt u ook uw tuinmeubelen er in de winter droog opslaan. De luifelkas is ook standaard uitgevoerd met een enkele schuifdeur en één automatische raamopener.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl