In de media

Batist Hobbykassen is actief in de media. Onderstaand een overzicht van de diverse uitingen in de pers.

Tuinbladen & MagazinesBatist Hobbykassen adverteert het hele jaar door in diverse tuinbladen. U kunt onze advertenties o.a. tegen komen in de bladen Tuinseizoen, Tuin op Tafel, Groei en Bloei , Landidee en Onze Eigen Tuin

Regionaal huis-aan-huis blad: Met enige regelmaat adverteert Batist Hobbykassen in de Westlandse regionale huis-aan-huis krant “Het Hele Westland” Deze krant wordt door de Westlandse inwoners goed gelezen omdat er lokaal nieuws in staat van alle dorpskernen. Westlanders blijven zo goed op de hoogte van wat er in hun buurt gebeurd. Van sport tot gemeentelijk nieuws, alles is er in te vinden. Het Hele Westland. Ieder jaar verschijnen er diverse speciale edities zoals de Woonkrant of Tuinkrant.

TV reklame: Sinds een paar jaar is Batist Hobbykassen ook actief op de regionale tv. Gestart in 2011 met een reklamespot op de WOS. Momenteel zijn de reklamespots en infomercial te zien op WOS, TV West  TV Rijnmond. We zijn zo in een groot deel van de randstad zichtbaar als adverteerder. Reklamespot Batist Hobbykassen Vanaf begin 2018 hebben we een nieuwe spot met een nieuwe tuinkamer met schuifdak. Het thema blijft nog steeds “Genieten van Buiten maar dan Binnen”

Sponsoring: In Delft wordt jaarlijks het foodfestival  Delft Serveert georganiseerd. Van uit de hele regio bezoeken de culinaire fijnproevers en toeristen de Delftse binnenstad. aan het Sint Agathaplein staand diverse stands met de lekkerste gerechten, dranken en aanverwante producten. Ook voor de kinderen is er vertier.

In 2018 heeft ALS Westland wederom de 2 km lange zwemtocht door de Lierse Lee georganiseerd. Deelnemers zijn gesponsord om een mooie bijdrage voor de bestrijding van ALS te realiseren. 700 Zwemmers hebben toch maar mooi € 573.715,- bij elkaar gezwommen. een prestatie van formaat waar de organisatie trots op mag zijn.

Batist Hobbykassen heeft in 2018 de deelname van Hein op Missie met Team Westland gesponsord. Iedere deelnemer heeft zijn of haar eigen motivatie om de Tourmalet te bedwingen. Na de Giro di Kika in 2017 wederom een mooi initiatief om een bijdrage te leveren aan de bestrijding van kanker.

Zaterdag 6 oktober 2018 heeft de 4e editie van audio visduele festival “AV Festival Europoort” plaatsgevonden. Een leuk evenement voor de echte fotoliefhebbers. Locatie: Danscentrum Double Feet in Rozenburg. Kijk op AV West  voor een impressie. De voorbereidingen voor 2019 zijn inmiddels in volle gang.

Batist Hobbykassen heeft ook oog voor de maatschappij. Zo ondersteunen we diverse goede doelen die ons raken en aanspreken. Brijder verslavingszorg in Den Haag heeft ook een kas van Batist in gebruik voor dagbesteding. Zij vangen kinderen op tussen 13 en 21 jaar die een middelenverslaving hebben. Het gaat niet alleen om drugsverslaafde kinderen maar met name om kinderen met een telefoon- , gok- en/of game-verslaving. Brijder verslavingszorg

Batist Hobbykassen is ook al enkele jaren “Vriend van hospice Beukenrode” De vele vrijwilligers van dit Westlandse hospitium bieden mensen, in hun laatste levensfase, een “bijna-thuis”. Het rommelen in de hobbykas zorgt nog voor enige afleiding. Hospice Beukenrode Naaldwijk heeft in 2018 de publieksprijs Loftrompet gewonnen voor het goede werk dat deze vrijwilligers doen.

Beurzen: In De Tuinen van Appeltern staan permanent 4 opstellingen: een orangerie, prieel, tuinhuis en een aluminium kasconstructie van Batist Hobbykassen opgesteld. Dit grootste tuinideeën park van Nederland is een ware inspiratiebron voor hoveniers, tuinliefhebbers en particulieren. Indien u een bezoek wilt brengen, bel ons en ontvang een gratis toegangskaart voor 2 personen. U doet er ongelooflijk veel inspiratie op in een oase van rust.

In de Westlandse regio komt u ´m regelmatig tegen. Onze Chevy reklamewagen met een oranje gecoate hobbykas of prieel er op. Deze eye-catcher zetten we regelmatig neer op strategische locaties waar veel fietsers en overig verkeer langsrijdt.

You Tube: Via dit kanaal kunt u o.a. onze reklamespots nog eens terugkijken. Bent u benieuwd hoe snel wij uw hobbykas opbouwen? Kijk dan eens op Montage Batist Hobbykas.  Ook de WOS bedrijfsreportage “On the Job” kunt u terugkijken. U heeft zo een kijkje wat er zoal gebeurt bij ons in het bedrijf. “On the Job”  Ons zusterbedrijf Batist Aluminium Constructies komt u ook tegen. Zij zijn meer actief in de professionele tuinbouwsector. Reklamespot Batist Aluminium Constructies