Luxe tuinkassen op metselwerk

Luxe tuinkassen op metselwerk

Een gemetselde randfundering geeft een hobbykas of tuinkamer veel meer uitstraling. Zeker de gecoate uitvoeringen krijgen de beleving van een extra leefruimte. Deze overdekte tuin is ideaal als relaxruimte. Maar zeker ook als thuiswerklocatie of hangplek voor uw kroost.
Alle tuinkassen of tuinkamers kunnen wij monteren op een gemetselde randfundering. Halfsteens of steens is geen probleem. Uw aannemer of metselaar zullen wij voorzien van een fundatietekening met de exacte buitenmaten. Hiermee kan hij aan de slag om de eerste voorbereidingen te treffen voor u nieuwe leefruimte.

Onze monteurs starten op de afgesproken bouwdatum om het karwei af te ronden. In 1 tot 2 dagen bouwen zij uw nieuwe aankoop op. U kunt direct starten met de inrichting van uw nieuwe tuinhuis. Het genieten kan beginnen.
Het metselen doen wij niet. Daar moet u echt een specialist voor inschakelen. Indien u niemand kan vinden, kunnen wij u helpen een geschikte metselaar te vinden.

Bent u nieuwsgierig geworden? Na ca. 8 weken kan er bij u al een mooie tuinkamer opgebouwd staan.

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw woning. 0174-290727. Een bezoek aan onze showroom in Wateringen is bovendien de moeite waard. We hebben diverse modellen opgesteld staan. U krijgt snel een prima indruk van diverse uitvoeringen.