Tuinkamer GD De Luxe

INFORMEER NAAR HET NIEUWE ELECTRISCHE SCHUIFDAK.

Garden Dreams Tuinkamer:

Wilt u een tuinkamer met uitstraling? Een tuinkamer met de uitstraling van een bouwkundige uitbouw? Batist Hobbykassen is Garden Dreams-dealer. Deze uitvoering is geheel naar wens op te bouwen. U geniet in uw tuinkamer het hele jaar door van het buitenleven. Heerlijk lezen, eten, rusten of wegdromen bij de ondergaande zon. Onder het genot van een goed glas wijn is geen zomeravond te lang. De tuinkamer is vergunningsvrij te bouwen. Twijfelt u? Doe zelf de check via omgevingsloket.nl . Wij kunnen het ook snel en kosteloos voor u verzorgen. TV Reklame Batist Hobbykassen.

Kleuren en opties: 

Deze betaalbare tuinkamer is leverbaar is 4 standaard RAL kleuren. (7016 antracietgrijs, 9001 crèmewit, 9007 lichtgrijs en 9016 verkeerswit) De GD tuinkamer is helemaal af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Op het dak heeft u de keuze uit gelaagd glas of kunststof dakbeplating. In de gevels kunt u een glazen schuifwand kiezen welke u bij mooi weer helemaal open schuift naar één kant.  Anderzijds kunt u een oerdegelijke schuifpui kiezen met een rabatpanelen in de zijwanden.

Verdere opties zijn een Batist electrisch schuifdak, LED-verlichting, een kiep- kantelraam, een kiep- kanteldeur en/of een draaideur. De GD tuinkamer bouwen we op een degelijke, nastelbare fundatie. Qua zonwering bieden wij een GD Trend 200 systeem. Dit Duitse fabrikaat biedt topkwaliteit voor een betaalbare prijs. In onze showroom is een onderdakse zonwering op afstand bediening geïnstalleerd. Ook is een stalenboek met diverse doeken beschikbaar.

Tot slot heeft u de keus om in de tuinkamer een gefundeerde, onderhoudsvrije composietvloer te leggen. Leverbaar in antracietgrijze of bruine vloerdelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Kortom, voor iedere gezinssituatie hebben wij een passende oplossing. Indien u ons de opdracht gunt, komt onze monteur vooraf langs om de exacte maten in te meten, zodat het maatwerk optimaal aangebouwd kan worden.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl