Zonwering buitenzijde

Een uniek systeem. Speciaal ontworpen voor grotere glasdaken voor de veranda en tuinkamer DeLuxe. Het systeem is zeer licht te bedienen en verdwijnt snel en netjes in zijn cassette, wanneer u wel even van de pure zon wilt genieten. De 85 mm dikke geleiders zorgen er voor dat ook bij grote oppervlakken een hoge stabiliteit gegarandeerd blijft en dat het doek optimaal wordt opgerold. De cassette wordt gemonteerd op het bestaande glazen dak.

De cassette is gemaakt van hoogwaardig aluminium en wordt gepoedercoat in de standaard RAL kleuren RAL 9001 cremewit, RAL 9016 verkeerswit en RAL 7016 antracietgrijs. Tegen meerprijs zijn ook andere RAL kleuren mogelijk. Het geleidesysteem zorgt voor een strakke geleiding van het doek in een gesloten circuit.

Doek collectie

Het doek in de zonwering is erg persoonlijk, daarom heeft u keuze uit een gevarieerd programma stoffen. U bepaalt uw eigen persoonlijke smaak.

Voor zonwering aan de buitenzijde van het dak werken wij nauw samen met o.a. Venvo Zonwering  uit Wateringen. Voordeel van een buitenscherm is dat de warmte altijd buiten blijft.